Thuis » Een man die twee keer de ontrouw van zijn vrouw heeft overleefd, heeft advies gekregen

Advertentie

Een man die twee keer de ontrouw van zijn vrouw heeft overleefd, heeft advies gekregen

door Nora Smit

Relatie-expert Colleen Nolan werd benaderd door een 40-jarige man die na 20 jaar huwelijk zijn vrouw niet kan vergeven voor twee ontrouwheden. In een column voor de Mirror gaf de coach advies aan de verraden echtgenoot.

Volgens de man is hij zijn vrouw altijd trouw geweest. In de afgelopen vijf jaar is zij ook trouw geweest, maar ze is eerder vreemdgegaan. Hierdoor wantrouwt hij haar en voelt hij wrok. Dit escaleerde toen hun dochter vertrok om te gaan studeren. “Ik denk dat we van elkaar houden, maar is het genoeg?” – vroeg hij zich af. Bovendien, merkte de man op, leek zijn echtgenote tijdens hun huwelijk nooit tevreden met de relatie. “Eerlijk gezegd wacht ik gewoon op de volgende ontrouw, en dat is waarschijnlijk niet goed,” concludeerde hij.

Nolan was het ermee eens dat koppels hun relatie vaak opnieuw evalueren als de kinderen er niet meer zijn. Bovendien, voegde ze eraan toe, was de man duidelijk nog niet over de pijn van het vreemdgaan heen. “Je stemde ermee in om haar te vergeven en verder te gaan zonder de problemen te verwerken. Ze lijkt geen berouw te hebben getoond voor wat ze gedaan heeft of geprobeerd te hebben om het huwelijk te repareren. Als je de negativiteit blijft tegenhouden, zal het zich opstapelen en op een dag leiden tot een explosie,” meent de coach.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie